top of page
Zoeken

Sint en zwarte piet komen op bezoek!


Geachte jc ’t kringske-ouders,Op zondag 27 november brengen de Sint en Zwarte Piet een bezoek aan het clublokaal, café Dixie, bij Sigrid & Dirk. We verwachten jullie om 15.30 uur stipt. Tijdens het feest kunnen de kinderen knabbelen van een lekkere sinterklaaskoek en is er muzikale Sint-omlijsting uit de ‘Dixie box’ van ‘nonkel’ Dirk.


Bijgevolg nodigen wij jullie hierbij uit om samen met uw dochter, zoon of veelvouden ervan, een live-optreden van de Sint bij te wonen om zo uw lievelingen de kans te geven Sinterklaas en Zwarte Piet eens van dichtbij te zien. Of Hij komt per boot, te paard, met de trein of …, laten we voorlopig in het ongewisse, maar dat de Sint komt zal men bij jc ’t Kringske wel geweten hebben!


Alle kinderen jonger dan tien jaar, zullen een Sinterklaasgeschenk ontvangen en een prettige namiddag beleven. Nog geen kinderen? Niet getreurd, iedereen die deze brief ontvangt mag een familielid naar keuze meebrengen. Geen kindjes? Kom toch maar af, de Sint kan soms nog eens aardig uit de hoek komen met de groten onder ons.


Ook dit jaar vragen we aan alle meisjes en jongens om een tekening te maken voor de Sint en Zwarte Piet en deze af te geven aan de Sint bij het afroepen van hun naam! Mama’s en papa’s, er is weer werk aan de winkel!


Hieronder tref je een antwoordformulier aan waarin je je aanwezigheid bevestigt en ons enige info kunt verschaffen aangaande jullie jongste spruiten zodat we het Sinterklaasboek (of Pietboek) kunnen vervolledigen. Mogen wij vragen om dit uiterlijk tegen ZONDAGAVOND 13 november 2022 te mailen naar ronny_tinne@msn.com. Gelieve zoveel mogelijk de rubrieken van op het antwoordformulier over te nemen in je mail a.u.b. en indien mogelijk de tekst te typen!


Bij eventuele vragen, neem contact op met Tinne (0475/581208) of Fabrice (0471/541604), zodat we samen een aangename namiddag kunnen doorbrengen in ons clublokaal.


Met pic-nic groetjes,

Het jc ’t Kringske-bestuur

Kringske uitnodiging Sint 2022
.docx
Download DOCX • 10KB

Kringske uitnodiging Sint 2022
.pdf
Download PDF • 56KB

Comments


bottom of page