top of page
Zoeken

SINTERKLAASFEEST JC 't KRINGSKE | 26 NOVEMBER 14H00Geachte jc ’t kringske-ouders,


Op zondag 26 november brengen de Sint en Zwarte Piet een bezoek aan onze club dit gaat door in het Wijkcentrum De Koekuit. We verwachten jullie om 14.00 uur stipt. Tijdens het feest kunnen de kinderen knabbelen van een lekkere sinterklaaskoek en is er muzikale Sint-omlijsting. Aangezien we die middag niet naar het lokaal gaan voorzien we braadworsten voor wie op de Koekuit blijft. Gelieve vooraf te laten weten aan het bestuur indien je braadworsten nodig hebt of niet.


Bijgevolg nodigen wij jullie hierbij uit om samen met uw dochter, zoon of veelvouden ervan, een live-optreden van de Sint bij te wonen om zo uw lievelingen de kans te geven Sinterklaas en Zwarte Piet eens van dichtbij te zien. Of Hij komt per boot, te paard, met de trein of …, laten we voorlopig in het ongewisse, maar dat de Sint komt zal men bij jc’t Kringske wel geweten hebben!


Alle kinderen jonger dan tien jaar, zullen een Sinterklaasgeschenk ontvangen en een prettige namiddag beleven. Nog geen kinderen? Niet getreurd, iedereen die deze brief ontvangt mag een familielid naar keuze meebrengen. Geen kindjes? Kom toch maar af, de Sint kan soms nog eens aardig uit de hoek komen met de groten onder ons.


Ook dit jaar vragen we aan alle meisjes en jongens om een tekening te maken voor de Sint en Zwarte Piet en deze af te geven aan de Sint bij het afroepen van hun naam! Mama’s en papa’s, er is weer werk aan de winkel!


In bijlage tref je een antwoordformulier aan waarin je je aanwezigheid bevestigt en ons enige info kunt verschaffen aangaande jullie jongste spruiten zodat we het Sinterklaasboek (of Pietboek) kunnen vervolledigen. Mogen wij vragen om dit uiterlijk tegen ZONDAGAVOND 12 november 2023 te mailen naar ronny_tinne@msn.com . Gelieve zoveel mogelijk de rubrieken van op het antwoordformulier over te nemen in je mail a.u.b. en indien mogelijk de tekst te typen! Je mag ook altijd via Messenger een bericht met de tekst sturen naar Tinne Ver Eecke.


Bij eventuele vragen, neem contact op met Tinne (0475/581208) of Fabrice (0471/541604), zodat we samen een aangename namiddag kunnen doorbrengen in ons clublokaal.


Wanneer? ZONDAG 26 NOVEMBER 14H00

Waar? KOEKUIT CENTRUM


Met pic-nic groetjes.

Het jc ’t Kringske-bestuur.


Kringske uitnodiging Sint 2023
.docx
Download DOCX • 43KB

Comments


bottom of page